1. Taktisk lagring – containerleie

Vi tilbyr utleie av containere for både store og små bedrifter, i korte eller lengre perioder, og har egne depot i Oslo, Drammen, Larvik og Gøteborg, hvis du ikke vil lagre hos deg selv.

2. SmartHubs

- Mellomlagring, pick-up & hjemlevering!
Vi tilbyr et finmasket nettverk av smarthubs over hele landet, med fleksibel kapasitet og gode åpningstider

3. Last mile Delivery

SmartLevert tilbyr nettbutikker og andre retailere et stadig voksende nett av minihubs for LMD, dvs hjemlevering. Med hubs i Oslo, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Narvik, Sortland og Tromsø tilbyr vi det siste punktet i en reise som ofte begynner og slutter i sofaen hjemme.

Taktisk lagring – containerleie

Vi tilbyr utleie av containere for både store og små bedrifter, i korte eller lengre perioder, og har egne depot i Oslo, Drammen, Larvik og Gøteborg, hvis du ikke vil lagre hos deg selv. Eksempler er NLP som laster om fra sjøcontainere, deretter lagrer dette i sesongbestemte perioder for så å kjøre rett ut til kunde. Brødrene Dahl lagrer taktisk i Oslo havn til de kan om laste og så levere direkte til sentrallageret sitt. Slik taktisk, altså kortsiktig, lagring er langt smartere enn å stå i dyre sjøcontainere eller lite fleksible sentrallagre hvor du stadig må laste om.

• Omlast fra 40 fots sjøcontainer til 45 fots lagercontainer
• Terminaltjenester
• Transportkoordinering

Container informasjon:
800 stk 45 fots HCPW
Lengde: 13.56 m
Bredde: 2,44 m
Høyde: 2,69 m
Plass til 90 kubikk / 33 Europaller

SmartHubs

Vi tilbyr et finmasket nettverk av smarthubs over hele landet, med fleksibel kapasitet og gode åpningstider – enten du trenger taktiske oppsamlingspunkter, å tilby pick-up points for kunder eller et utgangspunkt for LMD (hjemlevering). Vi har jobbet frem løsninger for noen av Skandinavias mest kresne retailere, der feks Bolia bruker våre SmartHubs i Bergen, Stavanger, Ålesund og Trondheim som alle har lange åpningstider, og at vi derfra håndterer hjemlevering og montering for deres kunder.

Bestill gratis
rådgivingstime

Takk! Vi tar kontakt for å avtale tid.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi hjelper deg å finne en løsning som passer deg og din bedrift.