Ordføreren på offisielt besøk hos SmartLevert

Torsdag 16.mai fikk SmartLevert i Skien storfint besøk, da ordfører Hedda Foss Five i spissen for en liten delegasjon fra kommunen fikk en omvisning av fasilitetene. Sentrallagersjef Jo Inge Larsen tok imot på vegne av SmartRetur og viste stolt frem en av Nordens mest moderne sentrallageranlegg. Å serve Skeidar, med sine 52 butikker og 2 milliarder i omsetning, er ingen liten oppgave, og kommunens utsendte lyttet interesserte til hvordan SmartLevert jobber med å oppgradere og forbedre presisjonen i en stadig mer konkurranseutsatt bransje. 

SmartLevert er med sin drift og sine ekspansive planer med på å sette Skien på kartet. Kombinasjonen av lokasjon, dyktige medarbeidere og det siste innen avanserte logistikkløsninger viser at norske bedrifter kan konkurrere ved å satse offensivt og være effektive. Ordfører Foss Five og hennes kolleger fikk også med seg hele historien, fra den spede begynnelse som Interlog til overtagelse av bygget, oppstart og utvidelse til dagens fusjon med SmartRetur som en total leverandør innen 4PL. Selvfølgelig var de også interesserte i bemanningsprosesser og den rent drfitsmessige siden, som for nærmiljøet er den daglige biten av dette enorme og moderne lageret.

Ordføreren med følge overrakte så en liten presang til kollegiet i Skien, før de takket for et lærerikt besøk og forlot bedriften -helt sikkert for å legge siste hånd på 17.mai forberedelsene. SmartLevert vil takke for besøket!